Skibet Revyen startede i 1988 som et festligt indslag i forbindelse med en træner– og lederfest i Skibet Idrætsforening i beskedne rammer i Stenager Forsamlingshus. Det var en succes, og så har revyen udviklet sig igennem årene.
I løbet af få år blev det et stort tilløbsstykke, og der var hurtigt udsolgt til forestillingerne, som fandt sted hvert år i foråret, en fredag og lørdag.
Da vi fik en idrætshal i Skibet, blev revyen flyttet til hallen, og der er plads til op til 250 pr. forestilling.
Revyholdet er dels medlemmer, der har været med i alle årene, og dels er der kommet nye dygtige skuespillere og sangere til.
Vi har været med til DM i revy i 2008, hvilket var en stor oplevelse, og vi fik et nummer med i finalen. Vi har også været med ved DM i Revy i 2010, hvor vi fik 2 numre med, men desværre ikke gik videre, vi deltog også i 2012 med et enkelt nummer, og igen i 2016 med 3 numre, hvoraf et blev valgt som publikumsfavorit til finalen. Desuden har vi været ude og optræde rigtig mange steder, til store firmafester, til personalearrangementer, til årsmøder o.l.

SKIBET REVYEN

Revyen i 2018 blev opført den 9. og 10.marts i Skibet hallen med ca. 150 publikummer hver aften

Vi er startet på at få sammensat et flot program til Skibet Revyen 2020. Det bliver i helt nye rammer, nemlig i Skibet Skoles aula.

Sæt kryds i kalenderen

Følg med på facebook og på hjemmesiderne


Efter en pause i 2019, så er Skibet Revyen igen ved at gøre klar til et nyt show i 2020.


Det bliver i helt nye rammer, hvor vi satser på en mere intim stemning, men stadig med plads til gode grin, lækker mad, og sjovt og hyggeligt samvær. Der vil ikke blive spillet op til dans efter showet, men plads til at snakke og hygge sig med naboer, venner og bekendte.


Vi glæder os til at præsentere vores nye koncept i Skibet skoles Aula, hvor der er en flot scene med hvad dertil hører og plads til publikum.


Vi har også sænket prisen, så vi forudser en billetpris inkl. Show og buffet på kun 250 kr.


Billetsalget er startet..


tryk her
Omtale af revyen 2018 - i Olsen Bandens fodspor